Difusió de l’esport entre els escolars d’Ontinyent

Els centres educatius acolliran en maig i juny xerrades sobre els beneficis d’esta pràctica esportiva

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club Natació Ontinyent estan col·laborant per tal de difondre entre els escolars de la ciutat els beneficis de la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. D’aquesta manera, el Club Natació Ontinyent lliurarà material didàctic de manera gratuïta als centres, i els entrenadors del Club Natació Ontinyent es ficaran en contacte amb l’alumnat per explicar els avantatges de la natació i donar a conèixer el programa d’entrenament del club, amb unes xerrades que es realitzaran durant els mesos de maig i juny als diferents centres escolars de la ciutat.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava “la tasca que fan els diferents clubs i en aquest cas el Club Natació per fomentar l’esport entre l’alumnat de la ciutat. Com ve ja sent habitual tots els clubs tenen les portes obertes de la regidoria per a qualsevol tasca per publicitar l’esport, creguem que en estes xerrades que faran els entrenadors per tots els col·legis serviran per fomentar la pràctica esportiva entre els nostres joves”, apuntava Pepe Pla.

La presidenta del Club Natació Ontinyent, Elvira Beneyto Minsut, destacava per la seua part els múltiples beneficis socials i físics de l’esport de la natació, així com “la nova tasca que hem encetat amb les escoles per ensenyar a tots els xiquets la pràctica d’aquest esport des de la base fins a la competició. El nostre Club està obert a totes les incorporacions de xiquetes i xiquets de cara a la temporada que ve, i és per això que ara acabem la temporada encetant esta campanya de captació”, assenyalava.