Dia Mundial de la Radio

index_clip_image002Llosa FM s’ha adherit a la iniciativa que porta a terme l’Associació Espanyola de Radioaficionats per a instaurar el Dia Internacional de la Radio el 30 d’octubre. El dijous 5 de Novembre celebrarem de manera oficial els actes commemoratius del Dia de la Radio.

11’00 h. a 13’00 h. Jornada de Portes Obertes per a escolars.

Els xiquets i xiquetes del C.P. Crist del Miracle podran conèixer de primera mà com és la ràdio del seu poble, faran un recorregut guiat pels estudis de l’emissora local i finalitzaran la seua visita realitzan un dibuix sobre què és per a ells la ràdio.

Duració de la visita 30 min. Grups reduïts.

15’00 h. a 17’00 h. Continuació Jornada Portes Obertes per a escolars.

En esta ocasió orientada a alumnes de l’Institut de Secundària de la nostra localitat.

Duració de la visita 30 min. Grups reduïts.

19’30 h. Conferència a càrrec del Prof. D. Àngel Faus Belau.

El Prof. Faus Belau és un especialista expert en el món de la radio i en la historia de la comunicación. És profesor honorari de la Facultat de Comunicació de l’Universitat de Navarra. La seua última publicació és “La Radio en España: 1896-1977”, i en ella assenyala, després de les investigacions realitzades, que la ràdio va ser creada per un valencià: Julio Cervera. Les paraules del Prof. Faus, acadèmic de reconegut prestigi serviran per a tancar esta commemoració del Dia Internacional de la Ràdio.

Lloc: Saló de Sessions, 2º Planta Ajuntament de la Llosa de Ranes.

www.llosafm.com