David Siles i Marco Peñalver van ser quint i sext en el Campionat d’Espanya Sub-19

Juan Antonio Ramírez

L’equip B del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- es va proclamar Campió en la Lliga Autonòmica de Clubs.
En A Corunya, en el Pavelló del Club del Mar, es va disputar entre el 13 al 15 de maig, el Campionat d’Espanya Sub-19, que va comptar amb la presència dels millors jugadors nacionals, entre ells Marco Peñalver, David Siles i Andrés Climent jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-. Com bons poden qualificar-se els resultats finals obtinguts pels jugadors pertanyents al club xativí, David Siles i Marco Peñalver van ser quint i sext respectivament en l’individual masculí, perdien en quarts de final davant de Martín i Arraínza que van disputar la final del campionat. En el doble masculí Andrés Climent formant parella amb P. Domínguez, del Club L’Orden, van ser sèptims.
Diumenge passat dia 15, entre les 09:00 h. a 16:00 h., el Pavelló Municipal de Xàtiva va acollir la tercera i última Jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs. Es va viure a Xàtiva una disputadísima jornada, quatre clubs de nou participants podien aspirar a guanyar el Campionat per la igualtat en la classificació i açò es va notar en l’ambient on la tensió es va mantindre fins al final de la competició. L’equip B del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- es va alçar amb el campionat empatat a punts, 14, amb l’equip A del Club San Fernando i el Club El Campello, però amb una millor puntuació en els sets guanyats; l’equip A del club xativí es va classificar quart amb 13 punts.
L’agenda esportiva para en pròxim cap de setmana inclou la disputa el dissabte que ve dia 21 dels Campionats Provincials dels XXIX Jocs Esportius, en les categories d’Aleví i Infantil. El Pavelló Municipal de Xàbia, acollirà els esportistes alacantins, i a Manises es disputaran els títols dels de la província de València. El diumenge dia 22, el Pavelló del Centre de Tecnificació d’Alacant, acollirà l’última Competició Autonòmica, la 5a Jornada del Rànquing Absolut, on la igualtat de les classificacions en totes les modalitats li dóna una gran emoció a la competició.