David Cervelló es va proclamar Subcampió d’Espanya Sub-15 individual masculí en A Estrada (Galícia)

Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva competiran en el Campionat d’Espanya Sub-17 que es disputarà el pròxim cap de setmana en Arjonilla (Jaén)

El passat cap de setmana en A Estrada (Galícia) es va disputar entre els dies 27 i 29 de maig el Campionat d’Espanya Sub-15 (Infantil), amb la presència dels millors jugadors de la categoria a nivell nacional.

El jugador del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- i també xativí, David Cervelló, es va proclamar Subcampió d’Espanya Sub-15 en la modalitat d’individual masculí, al caure en la final davant d’Enrique Peñalver, d’Oviedo, per 21/19 i 21/9.
En individual femení Anna Feliu queia en octaus de final.

En el dobles masculí, la parella xativina David Cervelló / Guillem Clarperdien en quarts de final a tres sets davant dels que finalment es proclamarien campions, Enrique Peñalver / Javier Suárez, amb el que quedaven quintos d’Espanya.

Finalment en el doble mixt, Anna Feliu / Guillem Clar, perdien en octaus davant dels campions aconseguien d’esta manera classificar-se novens d’Espanya.

L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou, de nou, un esdeveniment nacional de primer nivell, en Arjonilla (Jaén) es disputarà entre el 3 i 5 de juny, el Campionat d’Espanya Sub-17, assistiran els millors jugadors d’Espanya, i entre ells estaran alguns dels jóvens jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-. En individual masculí competirà Cristian Vera, en individual femení ho farà Anna Feliu, en dobles masculí ho farà la parella formada per Cristià Vera / David Cervelló, en dobles femení competirà la parella xativina integrada per Bárbara Salinas / Anna Feliu, i finalment en dobles mixtos ho faran Bárbara Salines / David Cervelló.

2 comentarios sobre “David Cervelló es va proclamar Subcampió d’Espanya Sub-15 individual masculí en A Estrada (Galícia)”

  1. ENHORABUENA DAVID ESTAS HACIENDO UN GRAN TRABAJO.

    GRACIAS A TUS ENTRENAMIENTOS Y A TU PERSEVERANCIA LOGRARAS ESTAR EN LO MAS ALTO. CONFIA EN TI MISMO, LO CONSEGUIRAS.

    UN ABRAZO.

Los comentarios están cerrados.