David Cervelló, Anna Feliu i Guillem Clar Campions Autonòmics Infantils en els XXIX Jocs Esportius Escolars

El pròxim cap de setmana es disputa a Torrejón d’Ardoz el Campionat d’Espanya Absolut de Bàdminton

En el Pavelló del Complex Esportiu Municipal La Petxina de València, es va disputar dissabte passat dia 30, en un ambient extraordinari, el Campionat Autonòmic Sub-15 els XXIX Jocs Esportius Escolars classificatori per al d’Espanya. Hi havia molt en joc, i els millors jugadors de la Comunitat ho van donar tot en les pistes, molts partits a tres disputadísims sets són l’evidència d’això.

Reeixida la participació dels jugadors Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- que es van proclamar Campions Autonòmics de la categoria en tres de les cinc modalitats disputades, subcampions en una altra i només en dobles femení no van aconseguir ficar-se en les semifinals i finals.

En individual masculí David Cervelló es proclamava Campió Autonòmic Sub-15.

Anna Feliu en individual femení també aconseguia proclamar-se Campiona Autonòmica Sub-15, per la seua banda Nerea Alventosa va ser semifinalista.

En dobles masculí la parella formada per David Cervelló / Guillem Clar van ser els Campions Autonòmics.

En dobles mixtos Anna Feliu / Guillem Clar es van proclamar Subcampions, Sandra Climent / F. Granero i Nerea Alventosa / Alex Abellán van ser semifinalistes.

A la finalització del campionat D. Juan Bautista Femenía i D. Vicente Ferrer, de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana van fer entrega dels trofeus als vencedors.

L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou el major esdeveniment nacional de Bàdminton, entre el 6 i 8 de maig es disputarà a Torrejón d’Ardoz (Madrid) el Campionat d’Espanya Absolut on estaran presents els millors jugadors d’Espanya. Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- participant seran: Marcos Peñalver que competirà en individual masculí; Ana Ferrer ho farà en individual femení; Inma Aparicio junt amb Ana Ferrer disputaren el dobles femení, Sandra Chirlaque també disputarà el dobles femení formant parella amb Laura Samaniego del Club Alacant; finalment en dobles mixtos Sandra CHirlaque disputarà el dobles mixtos fent parella amb Vicente Martínez de Club Pitius.