Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria «CIMVO» es celebrarà del 29 al31 d’octubre

viewer1

Les instal·lacions del antic Ajuntament acolliran del 29 al 31 d’octubre la setena edició del cada vegada més consolidat ‘Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria’ (CIMVO), en el que s’impartiran classes de trompeta, trombó i tuba a càrrec de reconeguts músics com Manu Mellaerts, José Cháfer, Jessica Buzbee, Isabel García y Tim Buzbee.

Mellaerts es el trompeta solista de l’Opera ‘La Monnaie’ de Brusel·les, professor del Conservatori Reial de Brusel·les i director artístic de Belgian Brass i del IBBA; mentre que Cháfer es professor del Conservatori Superior de Música de Murcia i director artístic del CIMVO. Jessica Buzbee es assistent solista de la Iceland Symphony Orchestra, Isabel García dóna classes de trombó en el Conservatori Professional de Música de Murcia, a més de ser la directora artística del CIMVO. Per últim, Tim Buzbee es solista de tuba de la Iceland Symphony Orchestra.

L’import del cursos va dels 50 euros per els oients, als 60 euros per els alumnes de les societats musicals de la localitat, els 100 euros per els alumnes de nivell elemental i de primer i segon de grau mitjà, i els 120 euros per els alumnes de grau superior. Les places seran limitades per garantir un número adequat de alumnes per curs i es necessari realitzar una preinscripció telefònica al 630 161997 (matins) i al 619 40 49 30 (vesprades).

Una vegada confirmada la admissió en els cursos triats es deurà de omplir la inscripció, junt al justificant de pagament bancari i el termini límit és el dilluns 25 d’octubre. Per a qualsevol dubte o informació del CIMVO 2010, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, es pot cridar al 630 161997 (Isabel) o al 619404930 (José).