Cristina Suñer, qualifica la borsa de treball convocada per l’Ajuntament de ‘inservible’ i ‘pura façana’

“L’equip de govern convoca aquesta borsa per a fer veure que contractarà gent, quan realment només contracten dit a qui ells volen, com hem pogut veure últimament’

La portaveu de BLOC-Compromís a l’Ajuntament de Xàtiva, Cristina Suñer, ha denunciat que la borsa de treball convocada per l’equip de govern és ‘inservible’ i ‘pura façana’. La borsa de treball convocada per l’Ajuntament només demana la presentació de la instància junt amb un Currículum i el DNI, i està oberta per a qualsevol titulació sense especificar les dades dels llocs de treball als que s’opta, només s’indica en la convocatòria que aquesta es fa ‘per a cobrir llocs de treball de l’Ajuntament o per a ofertes d’empreses privades’. Per a Cristina Suñer, aquesta borsa de treball “només és una façana per a fer veure que l’Ajuntament fa alguna cosa per a crear llocs de treball baixar les xifres de l’atur, quan no està fent absolutament res. L’Ajuntament el que hauria de fer és convocar una borsa de treball per a cobrir les vacants que es produesquen i per a substitucions de malalties i permisos, hauria d’especificar les dades dels llocs de treball per als quals es podria optar i hauria d’arbitrar uns criteris per a baremar les diferents sol·licituds; posteriorment hauria de traure un llistat amb les persones que s’hagueren presentat i contractar-les de forma transparent. Només cal que seguisca l’exemple de l’Ajuntament de Canals, que també està governat pel PP, i que ha convocat una borsa per a auxiliars administratius amb una baremació objectiva.”

Suñer també considera que “l’equip de govern del PP es limita a recollir un llistat de persones que després no utilitza per a res. Ni contracta ningú de la borsa de treball ni la utilitza després per a oferir-la a empreses privades, com diu la convocatòria, cosa que ja fa el Servef. Només cal veure com ha contractat fa poc a les quatre persones que treballaven per al recaptador sense estar en la borsa, sense haver fet cap prova ni aportar cap mèrit, com ha anat omplint els serveis municipals amb persones posades a dit, o com les empreses que treballen per a l’Ajuntament contracten els que ells diuen. Moltes vegades l’únic mèrit és ser militant del PP o familiar de l’equip de govern.” I ha afegit que el grup municipal BLOC-Compromís fiscalitzarà el funcionament d’aquesta borsa de treball i la legalitat de la seua convocatòria.

Un comentario sobre “Cristina Suñer, qualifica la borsa de treball convocada per l’Ajuntament de ‘inservible’ i ‘pura façana’”

Los comentarios están cerrados.