Cristina Muñoz i Sandra Vera campiones de dobles femení en la Prova del Circuit Nacional de Sesrovires (Barcelona)

crisitina-sandra-df-campeo
La parella del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- Cristina Muñoz / Sandra Vera campiones de dobles femení en la Prova del Circuit Nacional de Sesrovires (Barcelona)
Els Sub-13 xativins s’imposen en el Rànquing Provincial de València

Bones classificacions dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- que van disputar diumenge passat 14 de març a Sesrovires (Barcelona) la Prova del Circuit Nacional de Bàdminton valedora per al rànquing nacional. La parella xativina Cristina Muñoz / Sandra Vera es van proclamar campiones en dobles femení al guanyar en la final a la parella catalana Teresa Barberá /Tamara Ojeda en dos sets per 21/5 – 21/19. En dobles masculí, Stefan Jille / Marcos Peñalver van ser tercers al caure en semifinals davant la parella balear Abel Hernández / Albert Navarro, que finalment serien els campions en la modalitat, en un disputat partit a dos sets on el resultat final va ser 21/19 – 25/23. En individual masculí Stefan Jille va caure en quarts de final davant del balear Albert Navarro, 21/19 – 21/16, que seria el que es proclamaria finalment campió.
Dissabte passat dia 13, es va disputar en el Pavelló del Col·legi Ramiro Jover de València, la 4a i última Jornada de la Categoria Sub-13 en la modalitat d’individual corresponent als XXVIII Jocs Escolars en la província de València amb la que es tancava el Rànquing Provincial.
Els més menuts van lliutar fins al límit de les seues forces i es van disputar partits de gran vistositat, els participants xativins pertanyents al club o a l’escola municipal van obtindre unes excel·lents classificacions en el rànquing provincial, al ser campions o subcampions en totes les modalitats.
En individual masculí va ser subcampió Alex Abella del Club Bàdminton -València, Terra i Mar-, i Michael Llorens, de l’Escola Municipal, era tercer.
En individual femení es va proclamar campiona la jugadora del Club Bàdminton -València, Terra i Mar-, Nerea Alventosa, va ser subcampiona Sandra Climent de la E. M. de Xàtiva.
En dobles masculins van ser subcampions Michael Llorens / Luciano Moreno de la E. M. Xàtiva i tercers els també xativins Josep Gadea / Javier Pericas.
En dobles femení es van proclamar campiones Nerea Alventosa / Sandra Climent del Club Bàdminton -València, Terra i Mar- / E. M. de Xàtiva.
Finalment en dobles mixtos es proclamaven campions la parella Nerea Alventosa / Alex Abellán del Club Bàdminton -València, Terra i Mar- i subcampiona Sandra Climent / David Peñalver de la E. M. de Xàtiva.
L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou la disputa del Campionat Autonòmic Sub-13 que es celebrarà en el Pavelló Municipal de Xàbia el dissabte que ve 20 de març, aquest és valedor per al d’Espanya, i en ell participaran els 16 primers classificats en individual masculí i femení, així com les 8 primeres parelles de dobles i mixtos, d’entre els Rànquing Provincials d’Alacant i València.