Creu Roja recapta 3.220 euros amb la gala benèfica celebrada al Teatre Echegaray d’Ontinyent

El Teatre Echegaray d’Ontinyent es va omplir el passat divendres de gom a gom amb motiu de la celebració de la gala benèfica de l’Assemblea local de Creu Roja, organitzada amb l’objectiu de recaptar fons per a finançar una cotxera on guardar el nou vehicle adaptat de l’entitat. En total es van recaptar 3.220 euros, xifra que s’ha d’afegir a la recaptació obtinguda amb el Sorteig de l’Or d’enguany, i que permet superar els 25.000 euros marcats com a objectiu per l’entitat per a fer front a esta despesa.

La Presidenta de l’Assemblea Local de Creu Roja Ontinyent, Tudi Guillem, destacava que “enguany la dificultat per a aconseguir l’objectiu era considerablement major per la situació de crisi a la qual ens trobem. Ha costat més, però fins i tot aplegar a superar la xifra de 25.000 euros suposa una gran alegria per a nosaltres, ja que els diners restants podran ser emprats per a fer front a les nombroses despeses del dia a dia de Creu Roja”.

Els assistents a la gala, entre els quals es trobaven l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i diversos regidors del nou govern municipal, van poder gaudir d’actuacions i aportacions molt diverses, entre les quals van estar les de l’escola de Dansa Masters, l’Associació d’Ames de Casa Tyrius d’Ontinyent, la jove cantant Mariola Vila, El Grup de Danses Ontinyent, el màgic “Barfi”, així com els voluntaris de les agrupacions de Creu Roja d’Ontinyent, Alzira i Mislata.

Tots els assistents a la gala benèfica van ser obsequiats amb un bitllet del Sorteig de l’Or de Creu Roja del proper 21 de juliol. Abans, aquest dijous dia 14 es farà el també benèfic “Sopar de l’Or”, i més tard, divendres 22 es sortejaran bitllets per acudir al rodatge d’un episodi de la sèrie televisiva “L’Alqueria Blanca”, els actors de la qual han col·laborat de forma desinteressada amb Creu Roja Ontinyent.