Continuen les Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí a Genovés

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb les activitats de les sisenes Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí, d’aquesta manera l’exposició de “Mirades de la hamada” es pot continuar veient a la Casa de Cultura de Xàtiva fins el 23 de febrer. A partir de divendres 24 de febrer, l’exposició es trasllada fins a Genovés on es podrà veure fins el 2 de març a la Sala d’Exposicions de l’Auditori Municipal.

Auditori Municipal de Genovés
Sala d’Exposicions
Del 24 de febrer al 2 de març
Divendres 24 de febrer, a les 19:30 h.
Inauguració de l’Exposició

Per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva les Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí serveixen per tal de donar a conéixer la realitat sahrauí, els seus problemes i la situació en la qual viu aquest poble. L’exposició fotogràfica col·lectiva “Mirades de la hamada” pretén reflectir, a través de la mirada, l’interior dels personatges. Unes mirades dels rostres dels refugiats sahrauís en els campaments de Tinduf. En els seus ulls es plasma la cruesa de la situació que durant 37 anys venen suportant els sahrauís. D’especial interés són els rostres dels xiquets i xiquetes sahrauís, els quals són els que en definitiva més sofreixen aquestes condicions extremes. Benito Pajares, Pepe Artero, El Flaco, Héctor Herrería, José Luis García, Pepe Caparrós i Carmina Cuenca són els autors de les fotografies.

Aquestes Jornades de Solidaritat sempre es fan el més pròxim al 27 de febrer per tal de commemorar el dia de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (R.A.S.D.).

Recordar que les Jornades estan organitzades per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i que col·laboren el col·lectiu Al-Amal de València, La Caixa, Caixa Popular, i l’Ajuntament de Genovés i de Xàtiva.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva sols ens queda convidar a totes les entitats i ciutadans/es que desitgen conéixer la situació del Sàhara a participar d’aquestes Jornades.