Continuen els bons resultats per al Serra Vernissa

Jorge Tormo triomfa a Llaurí i Marcuello puja al pòdium a l’Alcúdia de Crespins

El Club de Trail Serra Vernissa de Xàtiva va participar aquesta setmana al  Sprint Trail de l’Alcúdia de Crespins i al Trail de Llaurí. El dissabte es va realitzar la II Volta de Muntanya de Llaurí. Una bonica prova de 10km i molta duresa, perquè es superaven els 500m de desnivell positiu.

Jorge Tormo va obtindre la seua primera victòria amb el Vernissa i també la primera de la temporada. Va invertir un temps de 48’46’’ a un ritme de 6’06”/km, tenint una avantatge de més de 2 minuts sobre el segon classificat. Cal destacar també l’11a posició de Carlos Horcajada amb 56’49”. A la prova llarga de 21km va participar Vicente Senabre Borredá que va invertir un temps de 2h51’.

El diumenge es va disputar el II Sprint Trail Alcúdia de Crespins que enguany presentava un recorregut de 12km i 450m de desnivell positiu. En aquesta ocasió Francisco Marcuello va pujar al pòdium en 3a posició amb 57’00”, a tan sols 11” del segon classificat. Cal destacar també la 10a posició de Vicent Antolí i la 13a de Paco Gil. A més el 21 va ser Salva Montell, el 27 Carlos Horcajada, el 31 Enrique Ballester que a més va ser 4t veterà, el 73 Cesar Marchirant, el 96 Jose M. Artes, el 112 Jorge Mateu, la 139 Ana Colomer que va ser la 5a veterana, la 141 Silvia Romero, el 142 Sergio Llinares i el 152 Alejos Almiñana. D’aquesta manera el Serra Vernissa ha estat al pòdium en tots els caps de setmana de competició de 2016. Aquest diumenge participaran al Trail de Xeresa que serà la primera puntuable del Circuit Trail Valencia 2016 i al Granadella Trail de Xàbia.