Continua resistint-se la primera victòria del C.B Genovés

C.B. GenovésEls jugadors de l’equip Sénior del C.B Genovés han disputat un partit atípic, per a ser la primera Jornada de lliga. Atípic per moltes raons: la intensitat mostrada, la precisió en moltes de les accions d’atac, la coordinació entre ells i, per damunt de tot, la maduresa i capacitat de patiment dels nostres jugadors, són aspectes que no solen aparéixer en aquestes altures de temporada en cap canxa.

Sempre a remolc de l’Alzira, equip que segur estarà en la lluita per l’ascens, els de Paco Chacón van demostrar una fortalesa mental impròpia de jugadors de 20 anys, i a base de paciència i d’un bàsquet molt vistós arribaren a remuntar un desavantatge de 10 punts en el 3r quart: 64-54. L’Alzira no esperava en cap moment que guanyar els anara a costar tant, i encertadament recurriren a l’ única opció que tenien per no perdre el seu primer partit a casa: aprofitar el seu millor jugador, J.C Laguia (28punts-20 en la segona part), jugador veterà i amb una experiència contrastada i demostrada en tants equips en els quals ha jugat (La Pobla LLarga, Carcaixent, Xàtiva, Castelló de la Ribera, Alginet…). Els punts des de baix de la cistella no van deixar de caure cap a l’Alzira, sobretot, en els últims minuts (12 dels darrers 14 punts de l’equip local els va aconseguir aquest jugador). Ell sols va mantindre al seu equip en el partit i aconseguí deixar-lo en disposició de jugar l’últim minut amb possibilitats de guanyar. En uns segons finals d’infart, la balança va caure cap a l’equip de la Ribera, encara que els nostres perfectament podien haver donat la sorpresa. Amb 79-76 i menys de 20 segons per disputar se n’eixí de dins un triple de David Tormo.

Segons paraules de l’entrenador del nostre equip «no tots els dies anem a enfrontar-nos contra un equip amb un pivot tan determinant. Estic absolutament convençut que aquest és el camí per estar entre els millors. És per sentir-se orgullòs no sols del partit que han fet els jugadors, sinò també del treball i el compromís que estan mostrant des del primer dia de pretemporada, la qual cosa fa que s’estiguen corregint errors a una velocitat inusual».

El club continua fent les gestions oportunes per incorporar a un nou pivot que puga donar el xicotet bot de qualitat que els permeta amarrar partits com el de dissabte.