Conselleria d’Educació deixa sense cobrir una baixa per maternitat a l’Olleria

Els pares i mares del col.legi Isabel la Catòlica de l’Olleria mostren la seva preocupació perquè la Conselleria d’Educació, amb el seu decret de retallades, no ha cobert la baixa de maternitat d’una mestra-tutora de 2n de primaria i a més Cap d’Estudis del centre.

“Els xiquets ja fa sis setmanes que estan sense mestra. Cada hora entra un mestre de guardia diferent per cobrir les hores de la tutora, aquesta situació afecta el seguiment dels alumnes i el currículum escolar” comenten els pares dels afectats .

Els pares, després d’enviar a conselleria la seva queixa, esperaven la contestació i la solució a aquest problema que atempta els drets dels alumnes. A primers d’ any FAPA– València va instar als seus associats a presentar «queixes formals» davant les informacions arribades als centres des de la Conselleria d’Educació “ que no anava a cobrir la primera vacant de professorat que es produira als centres públics».

En aquella ocasió la presidenta de FAPA-valencia, Maria José Navarro, aconsellava que «davant la gravetat de la situació, que suposa un important perjudici per als nostres fills i filles, deguem donar un pas més en la reclamació dels nostres drets i portar les nostres queixes davant el Síndic de Greuges, perquè entenem que es tracta d’una situació de desprotecció, davant d’una administració que no ofereix ni respostes ni solucions».

Els pares estan disposats a arribar al sindic de greuges si el dia 17 d’abril no s’ha cobert la plaça. “Necessitem una solució per part de l’Administració”.

Un comentario sobre “Conselleria d’Educació deixa sense cobrir una baixa per maternitat a l’Olleria”

Los comentarios están cerrados.