Concentració a Xàtiva en suport al poble sahrauí

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva vol manifestar la seua absoluta indignació i profunda tristesa davant els últims fets ocorreguts al Sàhara Occidental contra la població sahrauí. Aquestos dies enrere, les forces d’ocupació marroquina han entrat per la força i han desmantellat el campament de protesta de Gdeim Izik (El campament de la Dignitat), després d’assetjar-ho completament han atacat violentament les persones acampades allí. Aquestos atacs han continuat a la ciutat de L’Aaiun on es tenen notícies d’un gran nombre de ferits, morts i desapareguts. Aquestos moments L’Aaiun és una ciutat totalment presa per l’exèrcit i la policia marroquina on es continuen produint greus enfrontaments.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva porta des de finals d’octubre participant en les concentracions que la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià convoca tots els dimarts davant el Consolat del Marroc a València. El nostre col•lectiu fa pocs dies també va participar en la multitudinària manifestació que se celebrà a Madrid per tal de denunciar la violació dels drets humans al territoris sahrauís per part del Marroc. Al llarg del País Valencià i de l’estat espanyol s’estan convocant concentracions en suport al poble sahrauí. Ara és el moment que tots els ciutadans i ciutadanes de Xàtiva i la Costera eixim al carrer i donem suport al poble sahrauí i que condemnem la greu violació dels drets humans que esta patint aquest poble per part del Marroc.

La concentració será el pròxim dimecres, dia 24 de novembre a les 19.30 hores de la vesprada, davant de l’ajuntament de Xàtiva.