Concentració a Xàtiva de les Seleccions Autonòmiques Infantil i Cadet de Bàdminton

De cara a la seua participació en el Campionat d’Espanya en edat escolar
Concentració a Xàtiva de les Seleccions Autonòmiques Infantil i Cadet de cara a la seua participació en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar
El dissabte dia 11, en el Pavelló Municipal de Xàtiva, es van concentrar els jugadors seleccionats a fi de preparar les parelles de cara al Campionat d’Espanya en Edat Escolar, que és l’últim de la temporada i es disputarà a Pamplona del 26 al 30 de juny.
Dirigits pels tècnics: Inma Aparicio, Sergio Nieto i Victor Peinado, van quedar confeccionades les Seleccions Autonòmiques Infantil (Sub-15) i Cadet (Sub-17).
El Club Bàdminton Xàtiva compta amb àmplia representació en ambdós seleccions, així en la Selecció Autonòmica Infantil aporta cinc dels huit jugadors de la categoria així han estat seleccionats, Anna Feliu, Nerea Alventosa, David Cervelló, Guillem Clar i Alex Abellán. En la Selecció Autonòmica Cadet, Cristian Vera i Bárbara Salinas, que són els dos únics jugadors de la categoria que té el club xativí, també han sigut seleccionats per a formar part de la selecció que competirà en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar de Pamplona.