Compromís Xàtiva insta públicament al PSPV-PSOE i EU de Xàtiva a la primera reunió conjunta

Per a preparar el futur govern municipal

En declaracions de la portaveu de Compromís Xàtiva, Cristina Suñer “després de la proposta de Roger Cerdà, manifestant la seua voluntat de conformar un govern conjunt amb EU i Compromís i, donat l’escàs marge de temps que queda per a la convocatòria del ple, Compromís proposa que s’inicien les reunions de treball conjuntes per tal de conéixer obertament les propostes que tots tres posem damunt de la taula”.

A hores d’ara, Compromís Xàtiva sols ha mantingut reunions informals amb el candidat del PSPV-PSOE, Roger Cerdà, en les quals s’han intercanviat diferents criteris generals de treball però, no s’ha produït cap mena d’encontre amb el candidat d’EU Miquel Lorente. Així mateix, la portaveu de Compromís per Xàtiva, manifesta que “ja és hora de posar-nos a treballar i manifestar obertament les diferents postures que tinguem. La urgència social, la ciutadania i la responsabilitat que hem adquirit així ens obliga”.

Des de Compromís es considera que aquesta reunió s’hauria de produir durant aquesta setmana. Des de la Coalició nacionalista es considera que les reunions han de ser conegudes per la ciutadania i la negociació s’ha de fer amb transparència i amb comunicats conjunts sobre l’avanç dels treballs. Compromís considera que tot acord ha de ser adoptat conjuntament per les tres parts.