Compromís promociona la Fira per les 4 administracions públiques i reclama més inversions

Cristina Suñer reclama al president de la Diputació que invertisca en el Pla Especial del Nucli Antic

Des de Compromís Xàtiva, no han volgut desaprofitar l’ocasió que els ha brindat la Fira per començar a promocionar la ciutat i han treballat per que representants de les 4 administracions vingueren a gaudir dels espectacles i les tradicions. En este sentit, han aprofitat les visites institucionals per reclamar més inversió i un compromís per part de les administracions provincials, autonòmica i estatal.

La portaveu del grup i regidora d’Urbanisme Cristina Suñer va acompanyar ahir al president de la Diputació Jorge Rodríguez en la seua passejada pel Reial. Rodríguez va anunciar una inversió d’un milió d’euros en Xàtiva però Suñer ha reclamat una línia a banda per poder posar en marxa el Pla Especial del Nucli Antic.

Estos dies també han vingut fins a Xàtiva diputats, alcaldes i regidors de tot arreu. A l’acte d’inauguració va assistir el president de les Corts, Enric Morera. També va vindre a fer la tradicional passejada pel Reial el Síndic Fran Ferri acompanyat de la diputada per Alacant Marian Campello.

D’altra banda, també ha visitat Xàtiva el diputat nacional de Compromís Joan Baldoví i el diputat provincial a la Diputació de València, Ivan Martí. Martí, regidor a Carcaixent, és un dels representants municipals d’altres pobles que han gaudit de la Fira. Entre molts, han compartit jornada amb els alcaldes de Canals, l’Olleria i la Font de la Figuera i amb regidors de Manuel, Cocentaina, Rotglà, Montesa, l’Alcúdia de Crespins o Alzira.

«El canvi de govern ha portat i portarà moltes coses per als veïns i veïnes de la localitat. Nosaltres ja estem treballant per posar a Xàtiva en el full de ruta de totes les administracions«, afirmen des de Compromís.