Compromís per Alzira mostra la seua preocupació per Alzicapital i Alzibet

Dilluns passat, des de la Coalició Compromís per Alzira mantinguerem una reunió amb alguns dels clubs que han estat patrocinats per les empreses Alzicapital i Alzibet. En la reunió estavem presents els regidors Carles Aranda, Adelaida Pau, i els clubs de Tennis Taula, A.D.C Ribera Alta Alzira (Handbol) i el Ciutat d’Alzira F.B. La resta de clubs afectats no assistiren per la coincidència amb una reunió convocada amb posterioritat pel nou regidor d’esports Manolo Nebot.

Mostrarem la nostra preocupació al respecte de la situació econòmica en la que queden els clubs i, sobretot, de cara a la pròxima temporada, de quina manera els afectava.

Els representants dels club van mostrar la seua preocupació davant de la situació del seu patrocinador i la seua contrarietat per no poder portar endavant els seus projectes, però que agraïen les ajudes rebudes fins al moment.

En quant a la planificació de la pròxima temporada, amb els diners previstos es pensaven fer contractacions acordes a les categories en que cada club milita o amb l’objectiu de pujar de categoria, i que ara no es faran; o possibilitar els desplaçaments als llocs de competició sense una major càrrega per als clubs i els seus membres.

Des de la Coalició Compromís per Alzira considerem que, si ha sigut l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira el que va mediar en aquests patrocinis, ara deu d’anar més enllà de demanar als clubs afectats cautela i prudència a l’hora de fer els seus pressupostos i intentar pal·liar la situació en la que es troben bé mitjançant la recerca de nous patrocinis amb empreses privades – que es poden beneficiar fiscalment, o bé mediant amb altres administracions, com la Diputació o la Generalitat per a donar una eixida puntual a la situació creada. També seria interessant que l’Ajuntament oferira assessorament jurídic als clubs respecte als contractes que ara no puguen complir.

Altra qu?estio? e?s la quantitat que reben els clubs esportius de la ciutat en concepte de subvencions de l’Ajuntament que, consideren i considerem insuficient. Pero? aixo? e?s objecte d’un altre debat que tindrem me?s endavant.