Compromís de Barxeta denuncia abocaments incontrolats

Es produeixen especialment a la mateixa riba del riu Barxeta

El grup municipal del Bloc-Compromís de Barxeta denuncia els «abocaments incontrolats que estan tenint lloc ara i adés, en diferent llocs del terme municipal i sobretot els realitzats a la mateixa riba del riu Barxeta, el qual està declarat Paratge Natural Municipal», destaquen.

Des d’aquest col.lectiu assenyalen que estos abocaments incontrolats en les proximitats del riu, tenen lloc al costat mateix de l’ecoparc i són el que més preocupen, perquè afecten d’una forma directa al paratge natural. «També perjudiquen a l’estètica del lloc perquè és una zona de passeig i a més a més, en cas de no retirar-se amb promptitud, tal vegada augmentarien els abocaments«, afirmen.

En un plenari anterior, Compromís ja va instar a l’alcalde a que es retiraren les deixalles, a restaurar les ribes, a una major vigilància per part de la policia local i que en definitiva, «es feren complir les ordenances municipals, que per açò estan, per tal d’evitar en el futur més abocaments i les seues nefastes conseqüències», finalitzen.