Compromís a l’Olleria remarca la «pèssima programació» de les festes

Engo diu que les activitats infantils es va centrar en actes amb bous

El portaveu de Compromís a l’Olleria, Julià Engo, destaca que les festes del 2014 a l’Olleria seran recordades per la “pèssima programació de la regidoria de Festes que dirigeix el regidor del PP Juan Ricardo Ruano. Només per posar un exemple, la programació infantil es va veure reduïda a un acte el dimarts, i a un augment incomprensible d’actes amb bous dedicats a incentivar aquesta activitat entre els més menuts, fent-los cantar un goig a San Fermín, i vestir-los com els navarresos, com si d’una festa arrelada al poble es tractara».

Engo destaca que actituds com aquestes «són incomprensibles per part de la majoria de la població, que no entén com no hi ha diners per activitats infantils o per altres edats a festes i les activitats taurines no paren de créixer any rere any», afirmen des de la coalició valencianista. «Les festes han de donar servei a totes les edats i situacions no solament a aquells col·lectius que li interesse al regidor de festes», afegeix.

Engo recorda que el regidor de Festes va convidar els membres d’associacions d’autocaravanes a passar uns dies a l’Olleria, “i en compte d’habilitar-los a la zona inaugurada fa uns mesos amb una gran festa, els envia al poliesportiu”, critica. «Aleshores per què han invertit a una zona i unes instal·lacions que després no volen que s’utiltzen?», afirma el portaveu de Compromís.

Engo diu que «açò és una presa de pèl. Ens diuen que serem un referent del turisme d’autocaravanes i quan els conviden els envien a un altre lloc. De qui es volen burlar?».
Per a la coalició valencianista «les festes de l’Olleria necessiten un debat obert per triar un model viable i acorde els nous temps i que corregisca les errades que ha fet este regidor de festes, que sembla preocupat més d’altres coses, que de què l’Olleria tinga unes celebracions millors i per a tots els públics».