Comerciants i veïns d’Ontinyent destaquen que el concert d’Alejandro Sanz “beneficiarà a tota la ciutat”

Milers de persones es donaran cita aquest dissabte a l’estadi El Clariano

L’actuació del cantant Alejandro Sanz aquest dissabte a Ontinyent està tenint una bona acollida per part de les associacions de comerciants, d’empresaris i de veïns de la ciutat, que veuen en aquest esdeveniment musical de nivell internacional una iniciativa “altament beneficiosa” per a la capital de La Vall d’Albaida.

El concert, fruit de l’esforç conjunt de la promotora SI Evento, l’Ajuntament d’Ontinyent i un ampli ventall d’empreses locals, tindrà lloc a partir de les 22:30 hores a l’estadi El Clariano, convertint la ciutat en pol d’atracció per milers de visitants de totes les comarques veïnes que no es voldran perdre l’únic concert de la gira mundial «La música no se toca» que oferirà el cantant en la Comunitat Valenciana aquest estiu.

“Situar Ontinyent en una gira internacional com aquesta beneficiarà a tota la ciutat” ha afirmat Amparo Boscà, gerent de l’associació de comerciants Comerç In, qui ha afegit que “és molt positiu per a tots”. Des de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) han indicat que l’esdeveniment és “molt positiu per a la vida cultural i musical de la ciutat” i han fet èmfasi en “el concepte d’Ontinyent com a capitalitat de comarca” que transmeten aquestos actes. Tant COEVAL com Comerç In esperen un augment en l’hostaleria “no sols per l’artista en sí sinó pel moviment que genera”. A curt termini, expliquen, “la gent que vinga al concert també soparà o anirà de compres”, i a llarg termini, aquest concert de gran importància mediàtica “ajudarà a que la gent parle d’Ontinyent i a que pense en Ontinyent com una ciutat a la que anar a veure concerts, a sopar o de compres”.

Per la seua part, les associacions de veïns s’han mostrat favorables amb el concert en la mateixa línia. “Més difusió que amb aquest cantant és impossible”, assegurava Dolors Alsina, presidenta de l’associació de veïns de Sant Josep, i afegia que el concert és “molt positiu per al poble”. Les entrades per al concert encara es poden adquirir per internet i a les oficines de Caixa Ontinyent i de Cajamar, a un preu que va des de 37 euros els abonaments de pista a 55 euros els abonaments premium.