Comencen les obres per al futur Centre de Dia de Majors de L’Olleria

Els treballs d’adequació de l’antic hospital Sant Joan Baptista com a Centre de Dia per a Majors ja han començat amb l’eixamplament a la part posterior d’un nou cos d’obra de nova planta. A esta primera fase se n’afegirà una segona que suposarà la remodelació de l’edifici principal existent. Tot plegat servirà perquè a mitjans del 2011 l’Olleria compte amb un Centre de Dia per a Majors en ple centre de la ciutat.

El futur Centre de Dia tindrà una superfície utilitzable de 670 metres quadrats, i està envoltat per zones verdes, ja que l’edifici és antecedit per un xicotet parc, i al seu interior compta amb un claustre ajardinat. “Pensem que oferir un espai on les persones majors puguen trobar diàriament una atenció professional i especialitzada és contribuir a millorar la seua qualitat de vida i la de les seues famílies”, comenta Julia Boluda, regidora de Benestar Social. “Més encara tenint en compte que este Centre de Dia s’ubica a l’antic Hospital, un lloc molt cèntric, de fàcil accés, i amb un gran valor sentimental per als veïns de l’Olleria”.

L’alcalde de la localitat, Julià Engo, ha comentat que el nou equipament tindrà una capacitat per a 40 usuaris i suposarà una inversió global de 650.000 euros, entre obra nova i rehabilitació. Uns diners que seran assumits íntegrament a través del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana i de recursos del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local. L’alcalde ha assenyalat que el cos nou de l’edifici estarà preparat perquè es puga elevar una planta, si cal ampliar el centre en el futur.