Col.locació de les pilastres del pont de Sant Vicent d’Ontinyent

Victoriano Sánchez fixa en setembre la data d’apertura al trànsit d’aquesta infraestructura

Dues grues especials amb més de 400 tones de pes cadascuna d’elles estan procedint estos dies a la col·locació de les pilastres que sustentaran el Pont de Sant Vicent d’Ontinyent. L’actuació forma part d’unes obres que encaren la seua recta final, ja que després d’ubicades les pilastres (de al voltant de 20 metres d’alt i 270 tones cadascuna) i les plataformes que aniran sobre elles, s’haura finalitzat la part més complexa de la intervenció.

El Secretari Autonòmic d’Infrastructures i Transports, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, visitava ahir les obres acompanyat per l’Alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez i diversos regidors de tots els grups municipals. El Secretari Autonòmic avançava que després d’alguns retards ocasionats per les cates del terreny i alguns canvis al projecte inicial, l’actuació va a bon ritme i previsiblement es podrà obrir el Pont al trànsit en el mes de setembre. Sánchez-Barcáiztegui apuntava que “serà un pont molt complet” amb 4 carrils per al trànsit rodat, dos carrils bici, 120 metres de llarg i 20 d’ample, una infraestructura que “resoldrà un històric problema de comunicació entre les dues zones industrials de la ciutat i les carreteres CV-81 i CV-650, evitant el pas de vehicles pel casc urbà”, recordava.

El primer edil tenia paraules d’agraïment per al Secretari Autonòmic “que sempre ha tingut les portes obertes a les nostres propostes, i ens ha acompanyat per fer front a les dificultats que van sorgint en l’obra”, assenyalava. L’alcalde també destacava “l’intens treball” de la regidora de Territori, Rebeca Torró, que està fent un seguiment diari d’una obra “importantíssima per a la ciutat, per la que venia lluitant-se des de 1995 i que suposa una inversió de 2’7 milions d’euros”, incidia Rodríguez.