CNT torna a concentrar-se davant la Gasolinera d’Albaida

El sindicat comunica certes il·legalitats que s’han produït a l’obra

El sindicat CNT de la Vall d’Albaida tornà a concentrar-se per cinquena vegada davant la Gasolinera d’Albaida (Hermanos Palop SL). Des del sindicat recalquen que “l’acte estava en la normalitat de sempre, fins que el Gerent de l’empresa ha eixit a provocar a la gent allí present, encarant-se únicament al treballador afectat, dient coses com: “Esta es la chusma que te ayuda y no sabéis hacer otras cosas más”. Tot açò «amb un to de prepotència”, afirmen.

CNT comunica també certes il·legalitats que s’han produït a l’obra, com per exemple, una línia d’alta tensió que porta 60.000W, la qual es troba deteriorada per excavacions i “tot el revestiment exterior està tot apedaçat amb trossos de PVC”. “Tot aquest procediment ho va manar el mateix Gerent de l’empresa Guillermo Palop al treballador amb contracte de peó de neteja de la Gasolinera, on baix aquest coneixement, açò pot ser perillós per a les finques veïnes”. Denuncien.

Existeix una altra línia que creua l’obra, on existeixen diverses irregularitats per manipulació del mateix peó de neteja per ordre del mateix gerent. “La situació d’aquesta línia pot produir talls elèctrics, on aquest treballador haguera pogut eixir perjudicat seriosament”, afegeixen. La pròxima convocatòria de protesta serà aquest divendres a les 17 hores.