CNT convoca una concentració per recolzar a un treballador acomiadat de “Ambulancias la Costera SL”

El sindicat destaca que aquest empleat ha estat constantment assetjat

El sindicat CNT-Vall d’Albaida ha convocat per al pròxim divendres 11 de juliol una concentració davant de la Ciutat de la Justícia de València per solidaritzar-se i recolzar al treballador acomiadat de «Ambulancias la Costera SL» de Xàtiva per defensar els seus drets i lluitar per la seua dignitat. La concentració tindrà lloc a les 11 del matí.

L’empleat acomiadat és el Delegat de la Secció Sindical de la CNT a aquesta empresa de Xàtiva. Des del sindicat afirmen que des de la seva constitució, aquest treballador ha estat constantment assetjat mentre patia “greus irregularitats i vulneracions dels seus drets laborals”.

“Aquest company porta més d’un any lluitant organitzadament dintre de l’empresa, obtinguent xicotetes millores que beneficiaven a la totalitat de la plantilla en general, informant d’una sospitosa privatització del transport sanitari i defensant cada lloc de treball, assessorant als diferents empleats de les repetides irregularitats i mala gestió de l’empresa”, remarquen des de CNT.

Aquest sindicat no pensa descansar fins a la seva readmissió, “demostrant tant als jutjats com al carrer que aquest tipus d’acomiadaments no són ni legals ni legítims i que no ens pensen callar enfront de les aberracions comesses als treballadors”, finalitzen.