Club Xátiva València Terra i Mar, va perdre en casa frot al Torrejón de Paracuellos 3-4

LLIGA NACIONAL-DIVISIÓ D’HONOR.
El dissabte passat 5 de Novembre, es va disputar la 5ª Jornada de la LLiga Regular de la Divisió d’Honor, on l’equip del Club d’Alacant va obtindre una gran triomf front al Jorge Guillén per un 6 a 1.

Per altra banda, el mateix dia 5 de Novembre el Club Xátiva, -València Terra i Mar, va perdre en el Pavelló de Voleibol de Xàtiva frot al Torrejón de Paracuellos Sanglas de Madrid per un ajustat resultat de 3 a 4. Els resultats foren els següents:

Inma Aparicio / Stefan Jille 13/21 -12/21 María Márquez / Sergio Llopis
Inma Aparicio / Ana Ferrer 21/11 – 21/16 María Márquez / Laia Oset
Stefan Jille / Marco Peñalver 17/21 – 22/20 – 21/8 Adrián Corrales / Jesús Lorenzo
Ana Ferrer 21/6 -21/10 Laia Oset
Marco Peñalver 8/21 -9/21 Jesús Lorenzo
Nerea Alventosa 8/21 -4/21 Laura Primo
David Siles 16/21 -4/21 Sergio Llopis

L’AGENDA ESPORTIVA PER AL PROPER CAP DE SETMANA:

CIRCUIT NACIONAL ABSOLUT A MANISES
El dissabte dia 3 de Desembre, des-de les 9:00 hores, en el Pavelló Municipal de Manises, es disputarà la Prova del Circuit Nacional Absolut, patrocinada per Excm.. Ajuntament de Manises, la Regidoria d’Esports i organitzat per el Club Bàdminton de Manises i la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana.

Esta prova del Circuit Nacional està ocupant un lloc prou important en el calendari de la Federació Espanyola com ho demostra la gran inscripció, 50 jugadors de 5 Comunitats diferents del següents Clubs: Adra, Alacant, Aspe, Bellaterra, Benalmádena, Beneixama, Fuenlabrada, Ibiza, Jorge Guillén, La Rinconada, Manises, Pitius, San Fernando, Teulada, Triana y Xàtiva.-
COMPETICIONS INTERNACIONALS

Els jugadors del CTD d’Alacant, Sandra Chiraque i David Siles, com a jugadors del Club Bàdminton de Xàtiva, -València Terra i Mar, van a participar el proper cap de setmana en competicions internacionals.
Sandra Chirlaque en l’Internacional Absolut de Gales i David Siles, ha sigut convocant per la Federació Espanyola, per al Internacional de Portugal Sub-19 del 2 al 4 de Desembre.