Cinc alumnes de la Llosa de Ranes reconeguts pel seu excel·lent rendiment acadèmic

Els estudiants han estat guardonats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic que concedeix la Conselleria d’Educació

Cinc alumnes del CEIP Crist del Miracle i el SES Llosa de Ranes han estat distingits als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic que concedeix la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Aquests guardons tenen per objecte reconèixer el mèrit i l’esforç dels estudiants amb un millor expedient acadèmic al finalitzar l’etapa d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) a la Comunitat Valenciana.

En concret, han estat guardonats Antonio Giner, Natàlia Gómez i Ramsés López per l’aprofitament dels seus estudis a l’etapa d’Educació Primària. Així com Ferran López i Andrea Vañó al cicle formatiu d’Educació Secundària Obligatòria. Es tracta d’alumnes que varen acabar el curs acadèmic 2013-2014 amb una nota mitjana de 10 en l’etapa Primària i igual o superior a 9,25 punts en el cas de Secundària. Els educands reconeguts han rebut un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació. A més, se’ls anotarà aquesta distinció al seu historial i expedient acadèmic mitjançant una diligència específica que haurà d’emplenar el centre docent en què l’alumne haja finalitzat l’etapa educativa.

L’acte d’entrega de diplomes, celebrat la passada setmana al Palau de Les Arts Reina Sofia de València, va comptar amb la presència de la consellera d’Educació, Maria José Català, així com del secretari autonòmic d’Educació i Formació, Manuel Tomás. També assistiren, en representació del Consistori lloser, l’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, i el regidor Gustavo Aznar.

Aquest any la Conselleria d’Educació ha distingit un total de 1.513 estudiants de la Comunitat, dels quals 878 corresponen a la província de València. Entre aquests, 606 s’emmarquen dintre de l’etapa Primària i 272 alumnes excel·lents a l’Educació Secundària Obligatòria.