Cesk Freixas ofereix un concert aquest dissabte a Xàtiva

El fotoperiodista David Segarra presenta el llibre “Viure, morir i nàixer a Gaza”

El cantautor català Cesk Freixas oferirà aquest dissabte el primer concert de la nova etapa del Festival de La Cançó a Xàtiva. L’esdeveniment tindrà lloc a les set de la vesprada a l’Espai Cultural “La Nova” (carrer Acadèmic Maravall, Sala annexa al Gran Teatre, Xàtiva),

Aquesta nova fase combina diverses disciplines relacionades amb la paraula i la música, per això l’actuació de Cesk Freixas vindrà precedida de la presentació del llibre “Viure, morir i nàixer a Gaza” del fotoperiodista valencià David Segarra. És un projecte que sorgeix d’una tragèdia i d’un miracle. Un llibre amb una edició de qualitat on descobrir un centenar de fotografies sobre la gent, la vida, la bellesa i el dolor de la Franja de Gaza, acompanyades de poemes d’autors de la Mediterrània i textos del propi David Segarra. Editat per Sembra Libres, una editorial valenciana independent i cooperativa que estarà representada a l’acte amb la presència de Xavi Sarrià, escriptor, i compositor i cantant en l’extinta banda valenciana Obrint Pas.

Cesk Freixas, que també coneix de primera mà la situació a Palestina, presentarà el seu nou disc “Protesta” i farà un repàs antològic de les seues cançons. Freixas, que ha rebut nombrosos guardons en diferents edicions dels Premis Enderrock, és reconegut com un artista referent de la nova generació de cantants del nostre país.

L’entrada a l’esdeveniment es pot adquirir de manera anticipada per 5€ a la Llibreria La Costera i a 7€ el mateix dia del concert a l’Espai Cultural “La Nova”.