Cesk Freixas i Andrés Valor canten en L’Olleria

concert-cesk-freixas-andres

Els cantautors Cesk Freixas i Andrés Valor oferiran un recital el pròxim 30 de gener al teatre-cine Goya de L’Olleria. La cita amb el penedesenc i el contestà tindrà lloc a partir de les 20 hores, i l’accés a la sala serà gratuït.

Cesc Freixas és una de les figures essencials de l’actual cançó d’autor en valencià. Guanyador del Premi Enderrock 2008 al millor artista de cançó d’autor per votació popular, el jove cantautor penedesenc oferirà els temes del seu darrer treball “La mà dels qui t’esperen”. Sis anys d’experiència damunt dels escenaris i més de 500 actuacions avalen el tercer treball discogràfic de l’artista, que segueix apostant per la cançó d’autor més compromesa i moderna, acostant-lo a una estètica pop, i amb la presència d’elements electrònics que l’ajuden a reafirmar una clara voluntat de renovar el gènere.

Andrés Valor (Cocentaina, 1978), per la seua part, realitzà un llarg periple amb diversos grups com Terme Mig o Depòlits, fins que a juliol del 2008 presentà el seu primer disc en solitari, “Cansat d’esperar”, que donà començament a un camí farcit d’energia i amb molt que contar.

El concert serà este dissabte 30 de gener a les 20h i l’entrada és totalment gratuïta, tal i com ha explicat Àgueda Micó, regidora de Cultura:

Des de l’Ajuntament intentem oferir una programació variada i per a tots els públics, i en eixa línia oferim este concert de música de cantautors. Amb la sort que compartiran escenari Cesc Freixas, una figura de primera fila de la música en la nostra llengua, i un músic de la zona com és Andrés Valor. Un cantautor contestà que va ser finalista al I Concurs Arrock al Forn de l’Olleria, celebrat l’any passat.

2 comentarios sobre “Cesk Freixas i Andrés Valor canten en L’Olleria”

  1. Ah, guai!!! Suspenguem el concert, que a la Magda no li pareix be!!!
    Doncs no vages, tía, així de clar. Ningú t’ha dit que deus estar ahí per a sobreviure.

Los comentarios están cerrados.