Cerdà demana en Xàtiva una victòria de “vi i roses” socialistes

El secretari general del PSPV-PSOE de Xàtiva, Roger Cerdà, va instar a l’electorat a mobilitzar-se per acabar amb la política de «champán y mujeres” que propugna Alfonso Rus. El socialista, que opta a un escó al Congrés, també va recordar que el model de “Rajoy, Fabra i Rus» és el de «fa 30 anys» i que ha provocat la «bancarrota» de la Generalitat. Cerdà va reclamar una victòria de «vi i roses socialistes» per evitar que triomfe un model que retallarà l’Estat de Benestar a tota Espanya.

El també candidat al Congrés va participar en el míting central de campanya a Xàtiva, amb la cap de llista per Valencia, Inmaculada Rodríguez-Piñero i el secretari general del PSPV-PSOE Jorge Alarte. En l’acte, Roger Cerdà va recordar que diumenge s’ha d’escollir entre dos models i el d’Alfredo Pérez Rubalcaba defensa l’estat de benestar. Va explicar que aquest sistema de benestar és el que permet l’existència de «l’educació pública i gratuïta, la sanitat universal i de qualitat, el sistema públic de pensions, les prestacions per als aturats, la llei de la dependència i tantes i tantes altres qüestions de les que hui gaudim pel simple fet de haver nascut en aquest país«.

El candidat va assegurar que «els socialistes no anem a consentir mai que només estudien aquells que poden pagar-ho o que tinguen una sanitat de qualitat aquells que puguen pagar-se-la«. I va recordar que el PP ha anunciat que els pensionistes hauran de pagar pels seus medicaments.

El líder socialista va recordar que a València ja fa 16 anys que es conviu amb les polítiques del PP que han portat la Generalitat a la «bancarrota«. Cerdà va explicar als indecisos que el model del PP «deixa de pagar a les farmàcies, a les residències de gent major, als discapacitats, als dependents, als col·legis, als instituts… a tots, menys a Eclestone i Calatrava!». Davant d’això va demanar als electores que capgiren les enquestes i que «lluitem fins l’últim minut per canviar el “champán y las mujeres” de Rus pel “vi i les roses” dels socialistes».

Un comentario sobre “Cerdà demana en Xàtiva una victòria de “vi i roses” socialistes”

  1. esque es increible q los representantes de este partido por aqui sean estos 2 fracasados el Alarte este alla donde va hace el ridiculo y Rogelio es un quiero y no puedo.

Los comentarios están cerrados.