Cerdà: “el treball dels botiguers de Xàtiva amb iniciatives com la fira outlet és admirable”

Fira-Oulet-a-Xàtiva-2011

El candidat del PSPV a l’alcaldia de Xàtiva, Roger Cerdà, ha felicitat als comerciants de la ciutat pel treball que estan realitzant per eixir de la crisi econòmica amb iniciatives com la Fira Outlet que s’inaugura esta vesprada. El líder socialista a més ha afirmat que “és admirable l’esforç que fan els comerciants durant estes fires ja que multipliquen el seu treball per oferir als clients productes de gran qualitat”.
No obstant Cerdà afirma que “el govern de Rus no està a l’altura de l’esforç que fan els botiguers per superar les dificultats actuals” perquè no es realitzen accions positives per potenciar l’activitat comercial. És més, el regidor del PSPV assegura que “el PP és un obstacle que no fa més que posar entrebancs al sector”, així recorda fets com el suport a la construcció del centre comercial a la principal entrada de la ciutat, la falta d’aparcaments a les zones comercials amb l’increment de zones blaves, “l’implacable” ús de la grua i les multes, o la restricció del trànsit al centre històric sense consensuar-ho amb els botiguers.
El candidat socialista arriba a qualificar com “heroica” l’actitud dels botiguers per mantindre el comerç tradicional, donat que “aquell que ocupa l’alcaldia no fa altra cosa que prendre decisions en contra d’este sector que és un dels pilars de l’economia de Xàtiva”.
Davant esta actitud i la gestió “nefasta” Cerdà ha declarat que “els botiguers necessiten un nou estil de govern, un ajuntament que els escolte, que conega la situació del sector i que siga sensible a les seues necessitats”. Roger Cerdà afirma que els socialistes “proposem un govern que treballe en la mateixa direcció que els comerciants, que els faça partícips dels projectes i decisions, que done responsabilitats als agents socials buscant la implicació en el progrés econòmic i que genere treball i riquesa a Xàtiva”.