Centre Dental Moscardó en Xàtiva ofereix gran varietat de tractaments

Els seus professionals es caracteritzen pel tracte personal amb el pacient

El Centre Dental Moscardó en Xàtiva ofereix gran varietat de tractaments als millors preus. Una clínica de referència que compta amb una tecnologia avançada.

 

Centre Dental Moscardó ofereix totes les especialitats, com ara l’odontologia conservadora: obturacions, endodòncia, reconstruccions, la prevenció: neteges, fluoritzacions, sellats; pròtesis: rehabilitacions en pròtesis fixa i removible. A més, ofereixen les ultimes novetats en pròtesis fixa estètica sense metal i blanquejaments en clínica i per a casa.

Destacar també l’ortodòncia per a menuts i per a adults. L’última tecnologia en brackets metàl.lics i estètics; i ortodòncia lingual: igual d’efectiva que la convencional però totalment invisible.

Respecte a la periodòncia, els professionals del Centre Dental Moscardó cuiden de les seves genives, la base per a que la seva boca es mantinga en salut.

En implantologia, disposen de totes les solucions al seu abast, des de implants unitaris fins a rehabilitacions de tota la boca en 24 hores. Cal destacar que utilitzen implants Nobel Biocare, primera marca del mercat.

També disposen de diagnòstic radiològic digital i imatges en 3D.

Els professionals del Centre Dental Moscardó es caracteritzen pel tracte personal amb el pacient, «volem que cada persona dispose de totes les possibilitats de tractament per a la seua boca i les entenga perfectament, per a poder fer l’elecció més adequada a les seues necessitats», afirma la responsable del centre, Estefania Moscardó.

Des d’aquesta clínica no volen que la part econòmica siga un inconvenient per tal de mantindre la salut bucodental, per això ofereixen finançament sense interessos i finançaments a llarg termini, després d’estudiar cada cas.

El Centre Dental Moscardó ubicat a l’avinguda Ausiàs March 2 baix (edifici Renfurbis) de Xàtiva posa al seu abast la millor tecnologia per a la salut bucodental.

Pot demanar cita al telèfon 96 104 4887 . Disposen també de servei d’urgències cridant al 652 39 56 56.