Centenars de persones participen en l’acte de benedicció dels animals a L’Olleria

Com és tradicional els veïns del carrer Sant Antoni de L’Olleria celebraven la seua festa i amb ells tots els veïns i veïnes de la localitat.

El dissabte per la vesprada encenien a les vuit una foguera amb les brases de la qual torrarien la carn per al sopar que va omplir de taules este carrer.

Ja el diumenge, els carrers s’omplien al matí de veïns i veïnes de la localitat per a participar en la benedicció dels animals.

Centenars de persones acompanyades de les seues mascotes van recórrer diversos carrers de L’Olleria fins al carrer Sant Antoni, allí i passant per la rajola devocional de sant per a rebre la benedicció del cura rector de la localitat, Don Emilio Esteve i el Pare Vicente del Convent dels Caputxins.

L’acte va acabar amb els balls i la música del Grup de Danses el Revol i la Colla de Dolçainers i Tabaleters la Morralla.

El regidor de festes, Juan Ruano felicitava “als veïns del carrer Sant Antoni que any rere any organitzen esta festa amb tanta tradició en el nostre poble”.

Per la seua banda l’alcalde, José Vidal destacava “l’esforç que realitzen tots els veïns d’este carrer per a organitzar una festa que és molt esperada per tots i en la qual participen centenars de persones”.