Centenars de participants viuen les ’24 hores esportives’ de L’Olleria

campeon-frontenis-24-hores
Tenis, frontenis, fútbol 7 i fútbol femení

Este passat cap de setmana es van celebrar al Poliesportiu Municipal de l’Olleria les “24 hores Esportives”, que albergaven les modalitats de tenis, frontenis, futbol sala femení i futbol 7. En la modalitat de frontenis es proclamaren campions la parella formada per Carlos Murillo i Joan Vidal, mentre que subcampions foren Vicent Tormo i Dario Fallos, després de perdre 30-22. Com a tercer classificats quedaren la parella formada per Toni Miñana i J. Enrique Fallos.

Al tenis es proclamà campió, per segon any consecutiu, el tenista de Montaverner, Santi Penadés, mentre que subcampió també per segon any consecutiu fou el tenista local Manu Fernández. En referència al futbol sala femení, l’equip campió va ser les xiques de “El Parador” de Moixent (5-1), mentre que el conjunt subcampió va ser el “Xe que bó”, que els últims dos anys s’havia proclamat campió de les 24 Hores Esportives a l’Olleria.

I pel que fa a les 24 hores de Futbol 7, acabà proclamant-se campió l’equip d’Ontinyent, “Tejidos Campos”, que es va imposar a la final per 3-0 a l’equip local “Industrial Plast”, que va realitzar un gran campionat. En semifinals es quedaren els equips de “l’Enigma serigrafia” i l’equip d’Ontinyent “OSF”. Com a màxim golejador es proclamà el jugador de l’equip campió Fernando Campos, i ja per últim, l’equip menys golejat fou “Industrial Plast”.