«Cenicienta, el Musical» demà dimecres al Gran Teatre

El Gran Teatre de Xàtiva acull demà diemcres 4 de gener l’espectacle de teatre infantil-familiar: «Cenicienta, el Musical» de Tempus Producciones. L’espectacle serà a les 17.30h.

Un espectacle on la màgia d’un dels contes més coneguts serà el punt de partida d’un gran musical, és un espectacle infantil que conserva l’essència del famós conte, fusionant-ho amb elements escènics més contemporanis. Aquesta clàssica història d’amor té com a marc una bella i moderna posada en escena a càrrec de Tempus Producciones, destacant la vistositat del vestuari i els decorats. La música es converteix en la gran protagonista del muntatge, aconseguint un estil proper al pop, mentre que les coreografies dels ballarins barregen l’elegància del vals i els balls urbans. Una proposta diferent que està concebuda per a un públic familiar, però també per a aquells espectadors que vulguen deixar volar la seua imaginació.

El preu de les entrades són 5€, a la venda a ServiCAM, Casa de la Joventut i taquilles del Gran teatre els dies de funció.

Un comentario sobre “«Cenicienta, el Musical» demà dimecres al Gran Teatre”

  1. Genial¡¡¡¡ Deberian repetirlo¡¡¡¡¡ Y envima son de la comarca¡¡¡ Bien por Tempus, otro gran espectaculo¡¡¡

Los comentarios están cerrados.