Celebració del dia de l’arbre a Rotglà i Corberà

dia-de-larbre-forestalsEls alumnes del Col·legi Públic “Verge del Socors” de Rotglà i Corberà, van celebrar, el passat dimarts 8 de febrer, el dia de l’arbre. En aquesta ocasió son 25 els xiquets i xiquetes que van pujar a la serra de Carraposa per tal de plantar pins, carrasques i avets.

Els escolars van estar acompanyats en les seves tasques pels tècnics forestals d’IMELSA i per l’encarregat de brigades forestals de la mateixa entitat, Antonio Perales, que els van explicar com havien de realitzar la plantació dels arbres i els van ajudar en aquesta feina. També van assistir a la plantació d’arbres l’alcaldessa de la localitat, Mercedes Castelló García, i el regidor d’educació, Tomas Honrubia Villar.

El dia 31 de gener es va instituir com a dia de l’arbre de la Comunitat Valenciana per tal de prendre consciència de la importància del manteniment i reforestació de les nostres serres i boscos, i es per això que aprofitant aquesta data es tracta d’educar als xiquets i xiquetes de la població en el respecte al medi ambient.