Carta oberta als Reis d’Orient

Per l’Agrupament Escolta Jamboree de Xàtiva

Benvolguts reis d’orient:

Com tots els anys, vull contar-vos que me portat molt be, no he ofès ningú, he respectat els meus majors i he intentat resoldre els problemes amb la millor cara possible.

Se que teniu molta feina per a la nit del dia 5 i es per això que no ens importaria, a mi i als meus amics scouts del grup scout Jamboree, esperar uns dies mes. Però voldríem que no s’oblidareu, ja que creguem que la carta de l’any passat no us va arribar, també intentarem parlar amb l’alcalde per a que vos contara la nostra situació, segur que teniu linea diracta amb ell, però mira que es difícil de trobar i parar-lo pel carrer no ens pareix oportú, però si cal ho farem.

La meua petició i la dels meus amics es molt senzilla, volem que ens ajudeu a trobar un local on poder reunir-nos els dies que faça fred o ploga, els dies que vullgam veure una pel·lícula i parlar d’ella o per a preparar les nostres activitats, els nostres monitors ens han dit que ells demanaren el local com a desig del nou any i clar volem tirar una maneta a aquest desig.

Esperem que aquesta vegada vos arribe la carta i que encara que el 10 o el 15 de Gener, mes endavant tampoc hi hauria problema, pugam gaudir d’un lloc on realitzar les activitats i segons ens diuen els majors aprendre coses que ens aprofitaran per a la resta de la vida, farem amics i sabrem conviure en societat i fer tots els esforços possibles per millorar-la, be, això es el que diuen.

Amb un fort abraç s’acomiada un scauet, en nom de l’Agrupament Escolta Jamboree de Xàtiva.