Carles Cortés presenta “Sara, la dona sense atributs”

picture-9L’obra va guanyar el Premi de literatura eròtica “la Vall d’Albaida” 2009

La Vall d’Albaida // 09.06.2010.- Aquest dijous, 10 de juny a les 20.00 h, el Saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida acollirà la presentació de “Sara, la dona sense atributs” (Edicions Bromera) de Carles Cortés que va obtenir el Premi de literatura eròtica 2009 que convoca l’entitat comarcal des de 1993. El conseller de Cultura, Juan A. Puchades, obrirà l’acte que comptarà també amb la participació de l’autor mateix i de Manuel Palomar, vicerector d’Investigació de la Universitat d’Alacant en la que Cortés exerceix com a professor de literatura.

La novel·la, “una història centrada en la força de les passions humanes”, descobreix el retrat psicològic d’una dona que afronta una nova etapa marcada per un desig arrabassador de conseqüències fatals. Per al president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, i del jurat que va elegir el treball de Cortés, “és un plaer donar a conèixer els fruits de les nostres propostes; i més, quan estem immersos ja de ple en la preparació de l’edició d’enguany amb la satisfacció d’haver-hi assolit un nou rècord de participació amb 33 originals i superat les 400 obres en total”.

picture-101

Carles Cortés presenta “Sara, la dona sense atributs”

La obra ganó el Premio de literatura erótica “la Vall d’Albaida” 2009

La Vall d’Albaida // 09.06.2010.- Este jueves, 10 de junio a las 20.00 h, el Salón de actos de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida acogerá la presentación de “Sara, la dona sense atributs” (Edicions Bromera) de Carles Cortés que obtuvo el Premio de literatura erótica 2009 que convoca la entidad comarcal desde 1993. El conseller de Cultura, Juan A. Puchades, abrirá el acto que contará también con la participación del propio autor y de Manuel Palomar, vicerrector de Investigación de la Universidad de Alicante en la que Cortés ejerce como profesor de literatura.

La novela, “una historia centrada en la fuerza de las pasiones humanas”, descubre el retrato psicológico de una mujer que afronta una nueva etapa marcada por un deseo arrebatador de consecuencias fatales. Para el presidente de la Mancomunidad, Filiberto Tortosa, y del jurado que eligió el trabajo de Cortés, “es un placer dar a conocer los frutos de nuestras propuestas; y más, cuando estamos ya inmersos de lleno en la preparación de la edición de este año con la satisfacción de haber conseguido un nuevo record de participación con 33 originales y superado las 400 obras en total”.