Carcaixent realitzarà importants descomptes a usuaris del carné jove en actes culturals i esportius

picture-11L’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella i el Director General de de l’IVAJ, Adrián Ballester han signat un compromís d’adhesió al Carné Jove segons el qual el consistori es compromet a fixar unes condicions especial i favorables d’accés o utilització als actes culturals o esportius que organitze als joves que siguen titulars de l’anomenat carné.

Este acord entre les dos entitats permetrà als 1860 usuaris del Carné Jove de Carcaixent tenir un 10% descompte en el bo de Piscina descoberta, en entrades puntuals a la piscina descoberta i en el lloguer de pistes esportives.

A més també s’estableix un 16% de descompte en entrades puntuals a la Piscina Coberta.

En el cas d’activitats culturals i juvenils el conveni preveu un descompte d’entre un 10 i un 50%.

A més l’Ajuntament es compromet a difondre estos descomptes en totes aquelles publicitat que realitze en relació a estes activitats.

Per la seua part l’IVAJ facilitarà a través de la xarxa de Centres d’Informació Juvenil la distribució de la informació i material promocional sobre els serveis municipals, a més de donar d’alta en les seus bases de dades la informació de Carcaixent.

L’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella va calificar este acord entre les dos entitats com “molt positiu per als joves de Carcaixent” i va animar a tots a “aprofitar-se de totes estes iniciatives”.

Per la seua part Adrián Ballester va manifestar que estos compromisos d’adhesió que potencia l’IVAJ tenen com a objectiu “que tots els joves de la Comunitat tinguen motius per a tenir el Carné Jove”.

Finalment el regidor de joventut, Manuel Ferrús va comentar que esta es una nova iniciativa impulsada des de la regidoria que te l’objectiu “que tots els joves puguen beneficiar-se d’una sèrie de descomptes en activitat juvenils, culturals i esportives que redundaran en benefici de tots”.