Carcaixent organitza una nova edició del Concert per la Pau

Amb les actuacions d’Orxata Sound System, Arrap, En Komplot i Offkorse

El Consell de la Joventut de Carcaixent ha preparat una nova edició de la seua activitat “estrella”, el Concert per la Pau. Serà el dissabte, 10 de setembre, a les 23 hores, a la zona esportiva de la FEVE de Carcaixent. L’entrada serà pel pàrquing de l’Estació i serà a un preu de 3 euros. La recaptació anirà destinada a projectes solidaris.

El Concert per la Pau ha aconseguit fer-se un lloc destacat en l’activitat del Consell de la Joventut de Carcaixent, per l’èxit de públic aconseguit en les darreres edicions. En anys anteriors han actuat grups de música en valència com la Gossa Sorda, Desgavell, Voltor, Inòpia, Un entre tants, etc., i grups de Carcaixent com Asincopats, En Komplot i Evadne.

En esta edició contem amb la participació de quatre grups del panorama actual valencià, un d’ells de Carcaixent. Es tracta dels següents:

Orxata Sound System: és un dels col·lectius musicals més inusuals de l’escena electrònica actual. Nascut el 2003 a la ciutat de València, es caracteritza per la sinèrgia de la música electrònica de ball [des de l’electro, techno, drum&bass i dubstep fins al ragga, dub o hip hop] condimentat amb sons tradicionals valencians. Les lletres de les seues cançons tenen un fort component de crítica social i un cert component escèptic.

Podeu trobar més informació de la banda Orxata Sound System a les adreces web: http://orxatasoundsystem.net/ i http://www.myspace.com/orxata.

Arrap: és la unió dels MC’s Olmos i Antzoki (aka Fabre) i del DJ Cano. Premi Ovidi Montllor a Grup Revelació 2011. Un trident amb ganes de gol, sense pors ni complexos, que ve disposat a disparar rimes a un panorama de sangoneres, mediocres i aprofitats. L’avantguarda o 3 tios fent la mà? Rap en valencià sense disfresses!

Podeu trobar més informació de la banda Arrap a l’adreça web: http://www.myspace.com/arrapvlc.

En Komplot: és un grup de música de Carcaixent que toca rock/metal en general. Fan versions de temes en uns casos i “tunegen” al seu estil molts altres. Temes que sempre els han agradat i altres als que els han vist possibilitats rockeres de transformar-los.

Podeu trobar més informació de la banda En Komplot a l’adreça web: http://www.myspace.com/encomplot/music/songs/live-in-carcaixent-36698323.

Offkorse: el grup té els seus inicis a l’octubre del 2008 a la ciutat d’Alzira. Actualment el grup compta amb un sol guitarra i està produint la que serà la seva primera maqueta, on tracten temes amb el punt de vista de la crítica social. Entre les seues influències destaquen: La Gossa Sorda, Obrint Pas, Boikot, Ska-P, Extremoduro, Marea, Platero y Tú, AC/DC, Reincidentes, La Polla Records, Barricada, La Fuga, Rosendo, etc.

Podeu trobar més informació de la banda Offkorse a les adreces web: http://blog.offkorse.es/ i http://www.myspace.com/offkorsegrup.