Carcaixent convoca les bases del XI Concurs de Cartes d’Amor

Fins el 8 de febrer està obert el termini per presentar els treballs

L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la regidoria de Joventut, ha convocat una nova edició del Concurs de Cartes d’Amor a la localitat, certamen que compta cada vegada amb més acollida entre les i els joves. L’objecte del concurs és premiar els textos en format carta escrits en valencià sobre temàtica al voltant de l’amor escrits per joves entre 16 i 35 anys. Al igual que en les passades edicions, s’han establert dos categories “menors de 26 anys” i “majors de 26 anys” i hi hauran tres premis per categoria de 150€, 100€ i un sopar valorat en 50€ per a dos persones, per al primer, segon i tercer premi respectivament.

Natxo Escandell, regidor de Joventut, ha volgut destacar la importància i arrelament que té aquest concurs en Carcaixent ja que la passada edició es presentaren al voltant de 100 cartes. A més, ha manifestat que és una bona manera de fomentar la lectura i l’escriptura en valencià entre els joves, “estos premis són un bon pretext per treballar l’escriptura i desenvolupar la creativitat fora de l’àmbit acadèmic, ja que sovint este pot limitar-la i els joves tenen moltes coses a dir”, assegura. D’altra banda, Natxo Escandell, ha assenyalat la voluntat de la regidoria de Joventut de convertir este certamen en una activitat d’oci,volem obrir este concurs a noves formes d’entendre la lectura per això, a banda del tradicional acte de lliurament de premis, volem fer una exposició amb els textos per a que el poble de Carcaixent puga conèixer el treball dels seus joves”, ha afegit.

Els treballs es lliuraran al Centre d’Informació Juvenil de Carcaixent i el termini finalitzarà el proper 8 de febrer. Les cartes s’hauran de presentar per triplicat acompanyades d’un sobre tancat en el qual solament s’ha d’especificar a l’exterior en quina de les dos categories es participa. Les cartes no hauran d’anar signades i dins del sobre s’inclouran les dades de l’autor (nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic municipi, codi postal i una fotocòpia del DNI). Es poden consultar les bases completes a la web municipal.