Caravana d’Ajuda Humanitària per al Poble Sahrauí

Caravana d'Ajuda Humanitària El proper 15 de gener es recolliran aliments

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua aquest mes de gener del 2011 amb la Caravana per la Pau en la qual s’està recollint aliments bàsics com arròs, sucre i oli de gira-sol per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. En aquest mes comencem la tercera fase del projecte. A la primera fase van ser diverses les escoles de Xàtiva que van iniciar la recollida d’aliments abans de Nadal. La segona fase va consistir en situar alguns punts de recollida a les portes dels principals supermercats de la ciutat durant les festes de Nadal i Reis. Ara, a la tercera fase que s’ha iniciat el 7 de gener, participaran, entre altres, els CEIP Martínez Bellver, Gozàlbez Vera, Taquígraf Martí, l’IES Josep de Ribera i el CIPFP La Costera de Xàtiva. També es finalitzarà la recollida a les localitats del Genovés, la Granja de la Costera i Rotglà i Corberà.

La Campanya d’Ajuda Humanitària continuarà fins el 21 de gener de 2011. Recordar que qualsevol veí / veïna de Xàtiva o la Costera pot dur arròs, sucre i oli de gira-sol al punt permanent de recollida:

Punt permanent de recollida d’aliments

Al mateix temps, volem informar que el proper dissabte 15 de gener de 2011, la gent del col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva col·locarà un punt de recollida d’aliments a les portes del Mercadona que es troba a la rodona de l’entrada a Xàtiva per Novetlè.

La gent de l’associació continua continua classificant els aliments que fins ara s’han recollit (al voltant d’uns 1.000 kg.) en caixes per tal de tenir-lo tot a punt i així afegir aquesta ajuda a la què estan arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís.