Caravana d’Ajuda Humanitària per al poble sahrauí

Continua arribant l’ajuda alimentària per al poble sahrauí dels municipis de la Costera
Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva segueix classificant els aliments per tal de tenir-lo enllestit per al dissabte 4 de febrer.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva està finalitzant la Caravana per la Pau i continua classificant els aliments (arròs, sucre i oli, bàsicament) que s’han recollit per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. El nostre col·lectiu espera recollir al voltant de 2.000 kg d’aliments.

El proper dissabte 4 de febrer, a partir de les 8:00 hores, la gent de l’associació anirà al local on s’han emmagatzemat els aliments recollits i carregarà el camió que ha de dur aquestos aliments i altres materials (medicaments, roba, material escolar…) al magatzem que la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) ha disposat a Paterna. Allí s’afegirà a l’ajuda que han arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mateix mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem agrair a tota la gent de Xàtiva, Genovés, Rotglà i Corberà, la Granja de la Costera, Torrella i la Pobla del Duc que ha participat en aquesta activitat solidària amb els refugiats sahrauís.