Caravana d’Ajuda Humanitària per al Poble Sahrauí

campanya-sahraui-xativa

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua aquest mes de gener del 2010 amb la Caravana per la Pau, en la qual s’està recollint aliments bàsics com arròs, sucre i oli de gira-sol, per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf.

En aquest mes comencem la tercera fase del projecte. A la primera van ser diverses les escoles de Xàtiva que van iniciar la recollida d’aliments abans de Nadal. La segona fase va consistir en situar diversos punts de recollida a les portes dels principals supermercats de la ciutat durant les festes de Nadal i Reis.

Ara, a la tercera fase, que s’inicia des del 7 de gener, participaran les escoles Martínez Bellver, Gozàlbez Vera, Taquígraf Martí i l’institut La Costera de Xàtiva. També es finalitzarà la recollida a les localitats del Genovés, la Granja de la Costera i Rotglà i Corberà. La Campanya d’Ajuda Humanitària continuarà fins el 20 de gener de 2010.

També hi ha un punt permanent de recollida en la Casa de la Joventut de Xàtiva, on qualsevol veí pot fer les seues aportacions.

La gent de l’associació continua classificant els aliments que fins ara s’han recollit (al voltant d’uns 1.650 kilos) en caixes per tal de tenir-ho tot a punt i així afegir aquesta ajuda a la que estan arreplegat els altres col·lectius del País Valencià, i enviar-lo durant el mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís.

Per a més informació es pot telefonar al número: 664 380 003, enviar un correu a l’adreça mail amicsaharaxativa@hotmail.com, o bé entrar en la web amicsaharaxativa.blogspot.com.

cartell-campanya-ajuda-huma

També es poden fer aportacions econòmiques al número de compte 3159 0004 63 2077238117.