Caravana d’Ajuda Humanitària per al Poble Sahrauí

“Caravana per la Pau 20110 / 2012,  recollida d’aliments”

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua aquest mes de gener del 2012 amb la Caravana per la Pau en la qual s’està recollint aliments bàsics com arròs, sucre i oli per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. Aquesta setmana comencem la recta final del projecte. A la primera fase van ser diverses les escoles de Xàtiva que van iniciar la recollida d’aliments abans de Nadal. La segona fase va consistir en situar alguns punts de recollida a les portes dels principals supermercats de la ciutat durant les festes de Nadal. A hores d’ara, estan participant, entre altres, els CEIP Martínez Bellver, Gozàlbez Vera, l’IES Doctor Simarro i el CIPFP La Costera de Xàtiva. També es finalitzarà la recollida a les localitats del Genovés, la Granja de la Costera, Rotglà i Corberà i Torrella.

La Campanya d’Ajuda Humanitària continuarà fins el 21 de gener de 2012. Recordar que qualsevol veí / veïna de Xàtiva o la Costera pot dur arròs, sucre i oli al punt permanent de recollida:

Punt permanent de recollida d’aliments
Casa de la Joventut de Xàtiva
(C/ Montcada, núm. 14)

La gent de l’associació continua continua classificant els aliments que fins ara s’han recollit (al voltant d’uns 1.200 kg.) en caixes per tal de tenir-lo tot a punt i així afegir aquesta ajuda a la què estan arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís.