CapGirat obri les seves portes a Xàtiva

Està decorat amb material reciclat que li confereix una estètica berlinesa underground

El pròxim divendres 3 d’agost, a Xàtiva, CapGirat obrirà les seus portes al públic. El local, característic por la seua estètica berlinesa underground, destacarà per les seues sorprenents instal.lacions. Comptarà amb una zona habilitada per veure en pantalla gegant partits de futbol, curts cinematogràfics, pel.lícules, reportatges temàtics… i tot això des d’unes graderies disposades com als camps de futbol i teatres.
«En CapGirat es pretén donar-li una volta de rosca als conceptes preestablerts. Creguem que el valor afegit, oferir alguna cosa més, ens aporta felicitat i benestar «, assegura Rafa Morata, propietari de l’establiment. Per exemple es reinventarà el clàssic porró amb combinats. Per altra banda hi haurà una gran varietat de cerveses, gintònics, te i cafès.

En aquesta línia de reinvenció i aprofitant que els propietaris són professionals de l’art i el disseny, s’ha utilitzat per a la decoració abundant material reciclat que farà que et sentes en un ambient acollidor i diferent. CapGirat serà el teu lloc idoni per passar les nits d’estiu; prenent un còctel en la terrassa, jugant a la diana en la zona d’oci o escoltant la millor música amb els teus amics.
El local comptarà amb dos altures; a la part de baix estarà disposada la barra i dalt les taules. Hi haurà també una zona recreativa amb futbolí i diana i una terrassa.

Durant la nit, la música indie-rock inundarà l’establiment, potenciant l’ambient underground i la barreja d’estils artístics europeus.
Un dels punts forts del club seran els concerts en directe que es duran a terme allí mateix. Els grups més actuals tocaran els seus temes en les nits de CapGirat.
La inauguració d’aquest interessant espai serà el dia 3 d’agost a les vuit de la vesprada. Hi haurà un vi d’honor per a tots els assistents.