Canals rep als 42 becaris de “La Dipu et beca”

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500€ bruts mensuals

El dimecres 1 de juliol, a la sala de sessions de l’Ajuntament de Canals, ha tingut lloc l’acte de benvinguda als joves englobats en el marc del programa “LA DIPU ET BECA”. Un total de 42 estudiants tindran com a objectiu primordial formar-se en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg dels seus respectius cursos acadèmics.

Durant els mesos de juliol i d’agost, les àrees municipals de cultura, arxiu, esports, economia, oci i temps lliure en l’escoleta d’estiu, estadística, informació, notificació, informàtica, intervenció, medi ambient, recaptació, secretaria, serveis socials i urbanisme, es veuran incrementades amb estos i estes joves que amb la il·lusió de qui està començant, podran aprendre, formar-se i finançar-se per a continuar amb els seus estudis.

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500€ bruts mensuals, dels quals, el 80% està cofinançat per la Diputació de València mentre que la resta corre al càrrec de l’Ajuntament de Canals.

En la benvinguda han volgut estar presents, a banda del Sr. Alcalde i el Regidor delegat de l’àrea de promoció socioeconòmica de la qual depenen estos estudiants, representants dels quatre grups polítics que conformen l’equip de govern actual del nostre Ajuntament, aprofitant l’oportunitat per a dirigir als presents unes paraules d’ànim per la tasca a realitzar i de gratitud per col·laborar amb l’Administració Local.