Canals commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

diamundialmediambient2

Una vegada més des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals, s’han organitzat diversos actes per a celebrar en Canals el Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemorarà en tot el món el dissabte dia 5 de juny.

Dins de la programació es troba per al dijous 3 de juny una xarrada sobre la problemàtica de la presència del “picudo rojo”, una plaga de les palmeres que està penetrant cada vegada més en els parcs i jardins dels municipis. En esta jornada s’analitzarà la problemàtica i les solucions a aplicar, les tècniques de prevenció o sanejament de les palmeres infestades per este insecte, etc. La xarrada serà a càrrec de l’Institut Agroforestal del Mediterrani de la Universitat Politècnica de València. La xarrada tindrà lloc en l’antic edifici de Correus de Canals a les 20’00 hores.

L’últim dels actes programats per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient és l’obertura d’una Exposició Ornitològica, organitzada per la Societat ornitològica “La Unión” de Canals i l’Alcúdia de Crespins, en la que també col·labora la Regidoria. L’exposició obrirà les seues portes el dissabte 5 de juny, a les 18’00 hores, a les portes del referit edifici de Correus de la població, ubicat en l’avinguda Vicente Ferri. En ella es podran contemplar totes les aus i pardals característics i emblemàtics de la Comunitat Valenciana.