Canals commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer

La inauguració de tots els actes tindrà lloc el proper dia 7 de setembre

L’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals té previst una sèrie d’actes que se celebraran al llarg del més de setembre per tal de commemorar el Dia Mundial del Alzheimer.
La inauguració de tots els actes tindrà lloc el proper dia 7 de setembre al Saló d’actes de la Càmara Agrària de Canals, a les 21 hores.
A la presentació es parlarà del calendari i els actes programats, com l’encontre intergeneracional, els tallers de treball de la motricitat, el cinefòrum i la taula rodona, així com del curs que l’Associació a organitzat amb la col.laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Canals.
Després de la presentació de les jornades i els actes que tindran lloc al llarg del mes de setembre, el grup Vocal “Musicant”, oferirà un concert a tots els assistents. Després hi haurà cava i aigua llimó per a tots els assistents.
Els actes que l’Associació té previst celebrar este mes de setembre, compten amb la col.laboració del Ajuntament de Canals –Regidoria de Sanitat-, de la Federació Valenciana d’Associacions de Familiars amb Alzheimer FEVAVA i de la Confederació Espanyola d’Associacions CEAFA.