Canals clausura el Campus «Bàsquet i Aigua»

Han participat més de 30 xiquets i xiquetes

Espectacular èxit del Campus «Bàsquet i Aigua» celebrat estes dues setmanes al Poliesportiu Municipal de Canals, on més de 30 xiquets/tes han pogut gaudir de jocs, tecnificació i piscina tots els díes. «Vore els milers de somriues dels xiquets i els seus rostres de satisfacció ha sigut la millor recompensa que hem pogut tindre els monitors del Basket Club Canals, així com preguntant-nos els xiquets si es podia allargar una setmana més el Campus o si l’any que ve anem a repetir-lo», afirmen.

A la clausura va assistir la presència de Sergio Vidal, qui va donar bona mostra de la seua qualitat com a jugador de bàsquet d’elit, i sobretot, el més important, de la seua qualitat humana, ensenyant, jugant, divertint-se i envoltat de xiquets a la piscina.

Els monitors també agraeixen a l’Ajuntament de Canals «que ens deixara i facilitara al màxim les instal.lacions esportives que han fet possible aquesta xicoteta aventura. I com no, a tots els pares, mares i xiquets que han confiat en nosaltres durant tot l’any i especialment estes dues setmanes, que han fet possible que el somni del bàsquet puga continuar a Canals i el nostre Club continue sent un referent a la comarca», finalitzen.